sâmbătă, 27 septembrie 2008

Cluju pin telefonu meu - V

CFR - Steaua, mare eveniment la noi in oras. Dupa ce un prieten a stat 6 ore jumate la coada la bilete am reusit sa prindem locuri la tribuna a II-a tribuna cea noua. Pornesc spre stadion cu masina... Nebunie curata: gasesc loc doar langa gara, in curtea unui bloc, intr-un coltisor unde parchez masina la milimetru. O iau in sus spre Gruia. La intrarea in stadion aglomeratie mare, dar merge repejor.




Intru, imi gasesc locul in tribuna. Meciul incepe, stadionul este full (20.118 spectatori)... Steaua domina si marcheaza dar CFR revine, egaleaza, preseaza... Pare ca joaca mai bine decat Steaua... Ocazii si de o parte si de alta, tribune galagioase si pasionale, traditionalul UE Steaua strigat de tot stadionul din tot sufletul... Se termina 1-1... Puteam si sa castigam dar nu-i rau. Echipa a jucat binisor. E de bine.



O luam incet spre iesire... Tribuna cea noua e impresionanta. O constructie moderna, impunatoare, in care intra probabil 10.000 de oameni... Mai jos cateva poze din interiorul tribunei si cu puhoiul de oameni pe strazile din jurul stadionului la terminarea meciului:





2 comentarii:

simi spunea...

frumos a crescut cfr-ul :)

Anonim spunea...

da... parca e ireal :)