sâmbătă, 6 septembrie 2008

Cluju pin telefonu meu - II

Romania - Lituania la cald

Eveniment mare in Cluj - In seara asta joaca Romania la noi in oras. Am bilet de pret mediu - 60 RON. La tribuna II, tribuna cea noua a fost prea scump: 80 RON, drept dovada ca mai mult de jumatate a fost goala. In rest inghesuiala mare.

Urc in masina, o iau spre stadion dar nu gasesc loc de parcare, de fapt strazile care duc spre stadion sunt blocate. Parchez in Grigorescu. Ajung in tribuna, atmosfera superba, stadionul galben si mii de stegulete. Intra jucatorii, sunt aplaudati. Incepe meciul, Romania nu prea joaca, Lituania e perfecta, da 3 goluri si e aplaudata.

Publicul cu rabdarea pierduta le ureaza de noroc celor din FRF si sustine cauza Timisoarei. S-a strigat DEMISIA si publicul nu se referea neaparat la Piturca, mai degraba la Mircea Sandu.

In drum spre casa aud la radio declaratia lui Gabi Tamas: "Nu credeam ca o sa gasesc la Cluj o atmosfera mai ostila decat la Bucuresti. Romanul e tot roman oriunde ar fi" Da ce-ai vrea ba baiatu? Sa o incasezi cu 3-0 de la o echipa de mana a 2-a si oamenii sa te pupe si sa te aplaude? Tie nu ti-i rusine? Te mai suporti? Ai fost cel mai slab de pe teren si tu te-ai gasit sa vorbesti?

Concluzia serii: Bine ca n-am luat-o mai rau ca poate la sfarsit conteaza golaverajul!









Niciun comentariu: